20 de febrer 2009

sabates flexibles











Cada vegada més pediatres i fisioterapeutes coincideixen en que l'ideal és que els nens caminin descalços, però quan han de sortir al carrer el més adequat és que portin sabates el més flexibles i toves possible.
Habitualment les sabates del mercat són rígides i immobilitzen les articulacions, impedint utilitzar correctament la musculatura i la fisiologia natural del peu. Si quan van descalços caminen diferent a quan van calçats, no és perquè s'hagin d'acostumar a la sabata, sinó perquè no són suficientment flexibles.
Dues mares van prendre la iniciativa com a Estats Units i Canadà i han format Bebelún
com alternativa a les sabates dures. Es poden fer servir a l'interior i a l'exterior, s'amotllen al peu i no obliden el disseny!

Uns mesos després, quan arriba el moment de fer-nos amb unes sabates pel Rai que ja comença a caminar "de debó", tant a Bebelún com a altres tendes ens diuen que estan deixant de vendre les sabates Preescolarians perquè surten amb una sèrie de defectes.
Finalment hem trobat una alternativa: les sabates See Kai Run, de la mateixa filosofia.

4 comentaris:

  1. ui! Ja parles de quan comencen a caminar! Tant a vosaltres com a nosaltres ens queda encara ;)

    Parlant de sabates: jo trobo absurd posar-li sabates abans de que comencia a caminar. Potser és un tema estètic ("quines sabatetes petites més bufones" diu la gent), però són inútils, igual que els pantalons amb butxaquetes...

    ResponElimina
  2. Ostres, acabo de trobar el teu blog, i m'estic posant al dia. Toques tots els temes que m'interessen.
    Felicitats!!
    Et volia preguintar sobre aquestes sabates. Només es poden trobar on-line??
    A veure si em pots dir alguna cosa més.
    Merci

    ResponElimina
  3. Hola Montse,
    benvinguda doncs!
    aquestes sabates es poden trobar a varies tendes per Barcelona (jo cada cop les veig a més llocs), ara em vé al cap "La mamavaca".
    Tot i així, com que el meu fill ja té 3 anys i em cansava de comprar cada temporada models tan semblants, et puc dir que hi ha d'altres marques que també tenen soles bastant flexibles (no tant com aquestes, però deu n'hi dó), per exemple les Garvalín, que es poden trobar a moltes sabateries de barri.
    Sort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, les garvalin ja les conec. Pero no son tan flexibles. Provare a la mamavaca. Moltes gracies

      Elimina