12 d’abril 2009

telèfon de dutxa - ecològic


Ja fa uns dies que el gaudim!
Es tracta d'un telèfon de dutxa al que s'anomena ecològic perquè redueix el consum d'aigua en un 65% (i per tant també la energia necessària per escalfar-la). Però el millor per mi són els efectes saludables que ofereix.
Neteja, tonifica i desinfecta la pell sense necessitat de fer servir sabons (bé, a mi em costa prescindir-ne encara) per la microionització de l'aigua (és bactericida i fungicida), hidrata la pell per la penetració de les micropartícules d'aigua, redueix el clor, elimina els sediments, sorres, òxids...
Com la bola, la hem adquirit per provar si millora la pell del nen, que la té tan sensible.

Característiques tècniques:

"Cabezal con disco de 412 microporos. Los microporos rompen los agregados moleculares del agua, de modo semejante a lo que ocurre en las cascadas y torrentes, liberando gran cantidad de iones negativos (Efecto Lenard).
Los iones negativos, al contrario de los positivos, tienen un efecto beneficioso sobre el organismo: relajan y favorecen la producción de serotonina, un neurotransmisor cerebral cuya liberación produce sensación de bienestar.
La absorción de los beneficiosos iones negativos, se realiza mediante la respiración, y a través de la piel.
El filtro de cerámicas genera rayos infrarrojos de larga distancia que activan el metabolismo y alivian la fatiga.
Favorecen la función respiratoria, relajan la musculatura y diminuyen la fatiga y la ansiedad."

Com a experiència personal us explico que tot el bany s'omple de partícules minúscules d'aigua, i que al voltant del raig també es crea un núvol d'aigua en suspensió molt i molt refrescant encara que la dutxa sigui d'aigua calenta. Fa un massatge molt sutil i notes com activa la circulació sanguínia.

1 comentari:

  1. ¿Es de la mateixa marca que la bola de rentar? És que fan servir les mateixes fal·làcies i termes pseudocientífics que amb la bola.

    Dic el mateix: segur que funciona i alguna cosa fa (i en aquest cas és molt més obvi perquè ho proves directament sobre el teu cos i no indirectament sobre la roba), però la manera de vendre-te-la és explicant-te patranyes científiques. Aquestes coses no em cauen bé, per molt bo que sigui el telèfon de dutxa.

    ResponElimina