27 d’agost 2009

carta al meu fill


Avui fa un any que vas sortir de la meva panxa!!!

El temps passa molt de pressa... sembla que faci molt menys! Et felicito de tot cor per aquest primer any de vida.

Has passat de ser un petarró indefens molt i molt observador... a ser un petitó molt simpàtic, molt sensible, un pèl tossut, molt hàbil amb les teves manetes i molt astut. Tens una mica de caràcter i no t’agrada gens que et diguem com fer les coses. Tampoc t’agrada gaire estar sol, ni desplaçar-te per tu mateix, t’estimes més agafar-te de les nostres mans i anar caminant, això sí... per on tu vols!

Ets un nen guapíssim i encantador, fas les delícies de tota la família i de tothom que et coneix. Jo no em canso de fer-te fotos des del primer dia ni de gravar-te en vídeo, perquè sento que el temps vola i vull retenir cada minut.

Durant aquest any m’he dedicat a tu en exclusiva, tota una lliçó d’altruisme per mi! Has despertat un amor incondicional en el que ets el meu referent, perquè tu estimes perque sí i sempre, sense rancúnies. He pogut estar totalment disponible per a tu gràcies al teu pare, que s’està encarregant de la casa i del despatx, que sempre m’ha donat suport en les meves desicions maternes i perque estem molt d’acord en com fer de pares.

Has sigut molt feliç, hem intentat respectar els teus propis ritmes, tu ens portes de la mà. Hem volgut reflexionar cada desició que hem pres sobre tu, intentant fer les coses com realment volem, tot i les pressions socials.

Des que vas arribar estic més en sintonia amb la vida que mai. Tot està sent molt diferent de com sempre havia pensat. Tinc la necessitat d’estar en pau amb la natura i de ser fidel a la nostra espècie. No vull traicionar els meus instints i he reconegut la veritable feminitat en una societat a on la lluita per la igualtat d’oportunitats entre gèreres m'havia fet confondre els rols. Hem prescindit de coses innecesàries oferint-te descobrir el mon a través dels objectes més bàsics, en comptes de fer-nos amb sofisticades joguines. T’hem alimentat de la manera més natural i per tant més nutritiva que tenim a l’abast. Dorms amb nosaltres, et portem a coll sempre que vols i la meva llet seguirà disponible per tu fins que els dos volguem.

Tenim encara molt de camí per recórrer com a pares, però et puc assegurar que ho farem de manera molt conscient i amb moltes ganes, amb l’objectiu de que siguis feliç i lliure.

Ens apassiona fer-te de pares, nosaltres també he sigut molt feliços durant aquest any! Gràcies per existir!

3 comentaris:

  1. Hola moni, lo he traducido en el traductor de google y me ha parecido muy bonito, no había entrado hasta hoy. Gracias por compartir esta carta tan bonita. Felicidades a los 3 por este primer añito :-)
    Janet

    ResponElimina
  2. gracias janet, eres un sol!
    Esta carta es para un album de felicitaciones que propuse a la familia hacer para regalar a Rai cuando fuese mayor, y me pareció bonito compartirla con vosotros.
    Como veo que eres seguidora del blog, intentaré escribir en castellano siempre que me acuerde ;o) Un abrazo guapa i un besito a Viole

    ResponElimina
  3. Felicitats Rai!!!

    Moni, no se't ocurreixi regalar-li amb 18 anys que la trobarà molt cursi!! Aquestes coses les valorem quan ens fem més grans! jejej
    Gràcies pel pastís sense ou!! ; )

    ResponElimina